Ziua Copilului, prilej de distractie si creativitate in familia Everest

Sosirea verii este intotdeauna un prilej de sarbatoare in familia Everest. Cu mic, cu mare, ne-am adunat si anul acesta la evenimentul intern, devenit deja o traditie, organizat de Ziua Copilului. Recunoastem, cei care s-au distrat cel mai bine au fost copiii nostri, ei fiind, ca de obicei, starurile petrecerii.

Prichindeii, insotiti de parintii lor, au venit la locul de joaca plini de energie, cu zambete largi si nerabdatori sa descopere ce surprize li s-au pregatit.

Distractia a inceput in forta, pe salteaua gonflabila cu palmieri si stele de mare, continuand cu o sesiune de face-painting.  Cei mici si-au demonstrat abilitatile la jocurile cu scaune si franghie, au cules capsuni si au invatat cat este de important spiritul de echipa.

“Angry birds” a fost un alt joc popular printre copii, acestia fiind teribil de amuzati la lansarea celebrelor  jucarii de plus in aer. De asemenea, atelierul de pictura pe pietre, plansele de colorat si concursul de karaoke au evidentiat talentul artistic al acestora.

Ziua s-a incheiat cu spectacolul interactiv “Profesorul Trasnit”, modelajul de baloane si cu o masa plina de bunatati pentru micutii invitati. O alta zi marca Everest pe care ne-o vom aminti mereu cu drag!

Buna dispozitie a angajatilor si a colaboratorilor  va reprezenta intotdeauna o prioritate pentru tipografia Everest. Evenimente precum OctobEverest, Team Building-ul organizat la Cheile Gradistei, Ziua Copilului si petrecerile aniversare sau cele de Craciun stau marturie acestui lucru. Suntem foarte mandri de echipa noastra si de realizarile ei profesionale si personale.

Mai multe imagini de la evenimentul organizat de Ziua Copilului puteti gasi pe pagina noastra de Facebook Tipografia Everest.