Prima impresie conteaza. Fii profesionist cu ajutorul HP Indigo 10000

Prima impresie conteaza. Cercetatorii au demonstrat ca oamenii isi fac de obicei o prima impresie corecta despre ceilalti la „prima vedere”, dar si ca prima impresie dureaza foarte mult si influenteaza interactiunile ulterioare. Atat in relatiile personale cat si in cele profesionale increderea este foarte importanta, iar sentimentul increderii fata de o persoana, un potential partener de afaceri sau o companie il simti inca din primele secunde. Asa ca, afacerea ta nu este despre ceea ce este, ci despre cum o vad ceilalti. Cum o poti prezenta perfect de la prima intalnire?

Primul contact pe care il ai cu potentialii parteneri de business si cu potentialii tai clienti se traduce de cele mai multe ori in materialele pe care acestia le primesc despre afacerea ta cum ar fi cartile de vizita si brosurile.
Cartea de vizita reprezinta unul dintre cele mai utilizate si eficiente instrumente de prezentare in mediul de afaceri. Este un element de marketing elementar, care implica un buget redus si care nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul de comunicare al unei afaceri.

Brosurile de prezentare sau pliantele publicitare reprezinta un mod simplu si eficient de a intra in contact cu clientii. Realizate tinand cont de cativa pasi simpli, ele prezinta intr-o forma clara, concisa si atragatoare produsele sau serviciile companiei tale.

Fie ca alegi sa iti reprezinti afacerea prin carti de vizita, brosuri sau ambele, echipa noastra iti ofera sansa de a te afirma intotdeauna prin originalitate.

Tipografia Everest si-a luat un angajament in a investi in permanenta in cele mai noi tehnologii de tipar si finisare pentru a iti putea sprijini activitatea si pentru a te ajuta sa iti atingi cu usurinta obiectivele . Este politica noastra de business. Si in ceea ce priveste tiparul digital respectam acest angajament optand pentru tehnologia dezvoltata de HP. Astfel, acum mai bine de 7 ani am achizitionat primul echipament de tipar digital din gama HP, un HP Indigo 5500.

Astazi, prin intermediul investitiilor constante in tehnologie pe care le-am facut de-a lungul timpului, am ajuns sa detinem unul dintre cele mai performante echipamente de tipar digital in coala format B2 si anume un HP Indigo 10000. Spre deosebire de echipamentele anterioare acesta ne permite sa tiparim pe o gama extinsa de substraturi intr-un format mai eficient. HP Indigo 10000 nu este doar unul din cele mai performante echipamente de tipar digital ci si unul dintre putinele de acest fel din tara.

Astfel, avem posibilitatea de a iti oferi aceeasi calitate ridicata a tiparului cu care te-am obisnuit dar pentru un spectru mult mai larg de produse: tipar cu date variabile, papetarie personalizata, campanii de marketing direct, documente tranzactionale, calendare, carti, cataloage, albume foto si materiale promotionale atat de importante – brosuri, pliante, carti de vizita sau cataloage si lista poate continua.

Profita de tehnologia noastra de tipar digital tiparind tot ceea ce ai nevoie, atunci cand ai nevoie si, mai ales, in cantitatile de care ai nevoie. In felul acesta nu mai blochezi sume importante de bani in stocuri, reduci cheltuielile generate de depozitarea si manipularea materialelor, avand in permanenta materiale de actualitate.

Echipa Everest iti este alaturi inca de la primii tai pasi in promovare. Urmareste-ne in continuare pentru a afla ce trebuie sa ai in vedere in conceperea cartilor de vizita, brosurilor si pliantelor de promovare pentru un prim pas excelent in afacerea ta.