Importanta offline-ului in mixul de comunicare

Da, ai auzit bine! Comunicarea online a capatat proportii uriase si, in acelasi timp, se afla in continua extindere. Poate ca te-ai intrebat: asta inseamna ca offline-ul a disparut? In niciun caz. Intr-o lume digitalizata, ai inca mare nevoie de comunicarea offline. Dar nu oricum, ci realizata la cea mai inalta calitate, pentru a potenta obiectivele pe care vrei sa le atingi.

Ca sa te impui, trebuie sa fii diferit, iar noi stim asta! De aceea, am investit intr-un utilaj unic pe piata de tipar din Romania. Masina de tipar este in opt grupuri de culoare tiparind policromie fata/verso inline, pe hartie cu gramaje intre 50 si 250 g/mp. Formatul maxim al colii de tipar este de 72 x 102 cm, latimea maxima a rolei de 102 cm, iar viteza de imprimare de 15000 coli/h.

Utilajul tipografiei Everest face diferenta atunci cand este vorba de reviste, cataloage de prezentare, carti, volante, pliante, prospecte si multe altele, fiind o masina de tipar offset plan care tipareste atat cu hartie din coala cat si din rola. Tiparind din rola, concureaza la eficienta cu masinile rotative, calitatea tiparului ramanand aceea de masina plana.

Esti gata sa iesi in evidenta?
Toate materiale de tipar reprezinta instrumente deosebit de utile in mixul comunicational si isi pot atinge potentialul maxim de eficienta si vizibilitate cu ajutorul tehnologiei performante a tipografiei Everest. Daca vrei ca mixul tau comunicational sa fie completat perfect de o strategie bine stabilita de offline, atunci apeleaza cu incredere la noi!