Despre noi

Tipografia Everest

Se spune ca inceputul este intotdeauna mai greu, dar atunci cand ceea ce faci cu pricepere se potriveste cu pasiunile tale, drumul pe care abia ai inceput sa pasesti pare cunoscut si mergi inainte cu incredere.
Tipografia Everest se numara printre primele tipografii din Romania, iar timpul ne-a aratat ca este esential sa lucrezi mai bine, nu neaparat mai mult, ca singura competitie reala este cea in care tu, cel de azi, te intreci cu cel de ieri.
Anul 1994 inseamna pentru noi primele materiale tiparite, iar cel mai important lucru este ca, dup? 20 de ani de activitate, primim cu acelasi entuziasm vestea ca rezultatul a intrecut asteptarea.
Echipa noastra num?r? peste 140 de profesionisti si fiecare dintre cei peste 600 de clienti reprezinta certitudinea ca de 20 de ani facem ceea ce stim mai bine.
Cand ai toate atuurile de partea ta, evolutia este un drum cu sens unic. In acest fel masinile de tipar au devenit tehnologie moderna, angajatii s-au transformat în oameni specializati, iar proiectele complexe ne-au intrat in obisnuinta.
La Tipografia Everest fiecare luna se m?soar? în 400 de tone de hartie, 10 milioane de coli, 30 de zile de activitate intensa, sute de multumiri.