Avantajele pregatirii din timp a materialelor de sfarsit de an

Fiecare sfarsit de an aduce cu sine o serie de schimbari in ceea ce priveste produsele comandate de clienti. Este perioada cand majoritatea companiilor pregatesc cadourile corporate, care includ, pe langa o multime de obiecte personalizate, agende, calendare si felicitari personalizate.

Care sunt obiectele de promovare cele mai utilizate la finalul anului si cum poti sa te diferentiezi cu acestea?

Desi suntem in era tehnologiei digitale, o masa critica de oameni din sfera business inca foloseste agendele tiparite ori de cate ori se afla intr-un meeting. Fie ca este de tip planner sau agenda zilnica (datata sau nedatata) acest obiect te poate scoate din anonimat. Cum?
• Alege o dimensiune sau chiar forma atipica, dar in acelasi timp practica. Gandeste-te ca trebuie sa intre si in diplomatul unui domn dar si in geanta unei doamne.
• Foloseste un design atragator si hartie offset de calitate, hartie speciala pentru agende.
• Ai posibilitatea realizarii agendelor si calendarelor personalizate cu date variabile si design diferit pentru fiecare client.
• Creeaza finisaje deosebite pentru coperti si innobileaza-le cat mai spectaculos. Ai la dispozitie o gama extrem de variata de innobilari speciale, incepand de la clasicele plastifieri, lacuiri selective, folio sau stantari, pana la tehnologia revolutionara in domeniul innobilarilor digitale cu efecte spectaculoase de lac UV 3D combinate cu insertii de folio sau efecte de holograma. Toate acestea, cu noua tehnologie SCODIX de care dispunem din acest an.

Daca mai practice pentru businessul tau sunt notesurile, atunci si aici ai ocazia sa cuceresti privirile clientilor tai. Cu spira supradimensionata, design indraznet si coperti printate pe plastic poti crea un cadou inedit. Imaginatia poate fi lasata libera, noi avem tehnologia si expertiza realizarii unor produse de exceptie.

Si daca esti un om practic, stii ca un calendar de birou este esential. Acest produs aparent simplu poate fi transformat intr-o piesa centrala a brandului tau daca exploatezi nenumaratele modalitati de realizare tehnica si de design pe care echipa noastra de DTP si productie ti le propune. Legatoria de arta poate transforma un calendar de birou intr-o piesa de rezistenta care da brandului tau noi valente de vizibilitate.

Am creionat mai sus unele dintre cele mai utilizate materiale tipografice oferite in preajma sarbatorilor de iarna. Si chiar daca exista acest obicei ca ele sa fie tiparite la sfarsit de an, atunci cand toti primesc si ofera asemenea cadouri destinate utilizarii in cursul anului ce va urma, tipografia Everest iti ofera posibilitatea sa comanzi din timp toate aceste produse si chiar te indeamna sa procedezi astfel. Avantajele sunt numeroase. Iata cateva dintre cele mai importante enumerate mai jos:

Costuri mai mici
Pregatirea din timp a materialelor de sfarsit de an iti ofera ocazia sa economisesti din bugetul alocat acestor cadouri.

Timpi de executie mai buni
Daca vei comanda mai devreme agendele, notesurile sau calendarele vei avea siguranta ca ele vor sosi la timp, fara nicio intarziere cauzata de numarul mare al comenzilor care aglomereaza de obicei tipografia in ultimele luni ale anului.

Fara erori
De cele mai multe ori, graba strica treaba, asa ca ia initiativa! Comanda din timp materialele tipografice si sigur vei fi multumit de calitatea lor!

Timp suficient pentru finisaje complexe
Daca vrei ca cei care primesc cadourile sa se simta cu adevarat speciali si sa fie incantati de ele, noi te putem ajuta realizand agende si notesuri tiparite pe materiale diverse, cu finisaje complexe, perfect mulate pe dorintele si personalitatile fiecarei persoane in parte.

Echipa Everest iti este mereu la dispozitie pentru orice serviciu tipografic de care ai nevoie. Specialistii nostri sunt pregatiti sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie si sa te ghideze la fiecare pas pentru a iti atinge idealul de calitate in ceea ce priveste comunicarea corporate si nu numai. Apeleaza cu incredere la serviciile tipografiei Everest! Experienta de peste 20 de ani in domeniu este cea care ne diferentiaza.