De ce Everest?

Satisfactia clientilor nostri este cea care ne defineste cel mai bine!

Asa cum printul aduce cu sine sentimente de durabilitate si incredere, tot asa as putea caracteriza parteneriatul pe care il derulez de foarte multi ani cu Tipografia Everest. Este o relatie cladita in timp, cu baze solide, ce a permis dezvoltarea de proiecte indraznete si idei originale. Mai mult decat atat, serviciile la un inalt nivel calitativ, pe care le ofera Tipografia Everest, alaturi de o echipa de profesionisti, o transforma intr-un partener de valoare. Sunt convinsa ca vom continua in aceiasi termeni foarte buni pentru multi ani de acum inainte, dovedind – daca mai era nevoie – puterea materialului tiparit.

Camelia BudaEUROEXPO

Colaborarea de peste 10 ani cu Tipografia Everest inseamna pentru noi mai mult decat o simpla relatie client-furnizor. Calitatea produselor si a serviciilor a fost intodeauna dublata de implicarea intregii echipe in gasirea celor mai bune solutii la solicitarile noastre. Sunteti o echipa minunata, dragi prieteni!

Mihai BaciuTiparituri.ro

Tipografia Everest este partenerul de incredere care ne-a oferit tot sprijinul in alegerea celor mai bune solutii pentru proiectele noastre. Cartile tiparite cu profesionalism si daruire devin obiecte pretioase in bibliotecile cititorilor.

Nicoleta NegoitaGrupul Editorial CORINT

Disponibilitatea, promptitudinea si siguranta celor mai bune oferte, ne-a determinat sa alegem de fiecare data cu incredere serviciile Tipografiei Everest. De peste 20 de ani, construim impreuna lucruri frumoase, marete, pentru bucuria clientilor nostri. In tot acest timp Tipografia Everest ne-a sustinut in activitatile noastre cu profesionalism!

Tereza PetresArhiepiscopia Romano Catolica

We were very satisfied with the cooperation of Tipografia Everest as they have done the job very professionally, and the final product was of great quality. Deadlines were met and we had support and consulting during the whole process.

Jelena BaricEuropean Times

We’ve worked with Tipografia Everest for a large conference that we organized in Vienna and we were extremely satisfied with the printing quality. The booklets were perfect, our materials arrived in Vienna on time and the price was absolutely fair.

Univ. Prof. Dr. Agata CiabattoniVienna University of Technology