Termeni si conditii

Accesul și utilizarea site-ului everest.ro sunt supuse termenilor și condițiilor (denumite în continuare „Notificare legală”).

Acest site este proprietatea TIPOGRAFIA EVEREST 2001 S.R.L., o companie stabilită în România, Bulevardul Timișoara nr. 121-137, Sectorul 6, București, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București: J40/24425/1994.

Tel: +4(021) 433 07 01; Fax: +4(021) 433 07 03; E-mail: office @ everest. ro

Accesând și utilizând site-ul everest.ro acceptați Notificarea legală. Reprezentanții societății deținătoare a site-ului își rezervă dreptul de a modifica prezenta Notificare legală la propria discreție a societății TIPOGRAFIA EVEREST 2001 S.R.L. și fără să anunțe în prealabil utilizatorii site-ului. Utilizarea în continuare a site-ului everest.ro conduce automat la acceptarea Notificării legale modificate. În acest sens, utilizatorii au obligația ca înainte de accesarea oricărei pagini din cuprinsul site-ului everest.ro să citească Notificarea legală, dat fiind faptul că aceasta poate suferi modificări. În situația încălcării vreunei dispoziții din prezenta Notificare legală, autorizația dumneavoastră de a utiliza site-ul este automat terminată.

CUPRINS:

1. Drepturile de autor
2. Denumirea/Marca comercială și conținutul site-ului
3. Garanția și clauza de salvgardare pentru utilizarea site-ului
4. Legea aplicabilă
5. Diverse

 

1. Drepturile de autor

Conținutul și structura site-ului everest.ro sunt deținute de TIPOGRAFIA EVEREST 2001 S.R.L. fiind protejate atât de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, Legea nr. 83/2014 privind invențiile de serviciu, Legea nr. 64/1991 privind brevetele de invenție, Legea nr. 11/1991 privind combaterea concurenței neloiale, cât și de orice alte prevederi legale în vigoare (reglementări privind creațiile industriale, legislația semnelor distinctive etc.).

Orice utilizare neautorizată a conținutului acestui site poate încălca legile enumerate anterior, cât și orice alte prevederi legale. Orice drepturi neacordate sunt rezervate astfel cum ele apar în conținutul site-ului.

Este interzis a se reporoduce, transfera, distribui sau stoca părți ale site-ului sau întregul său conținut, indiferent de modalitatea folosită, fără acordul scris prealabil al deținătorului site-ului everest.ro. De la această prevedere fiind exceptate distribuirile pe site-urile de socializare, distribuiri efectuate doar în scopuri de promovare.

 

2. Denumirea/Marca comercială și conținutul site-ului everest.ro

Toate denumirele comerciale, mărcile comerciale, logo-urile și imaginile afișate pe acest site aparțin societății TIPOGRAFIA EVEREST 2001 S.R.L. Accesul la acest site nu acordă dreptul de a utiliza conținutul acestuia fără acordul prealabil scris.

 

3. Garanția și clauza de salvgardare pentru utilizarea site-ului everest.ro

TIPOGRAFIA EVEREST 2001 S.R.L. nu garantează că accesul la site-ul everest.ro și la conținutul său nu va fi întrerupt sau fără erori. Site-ul și conținutul său este oferit cu titlu informativ și fără nicio garanție, incluzând, însă fără a se limita la disponibilitatea, exactitatea, securitatea, corectitudinea informațiilor. Totodată, site-ul poate conține erori sau alte greșeli, inexactități sau erori tipografice ca urmare a modificărilor de conținut, layout și servicii. Informațiile de pe site pot să nu mai fie de actualitate, în acest caz TIPOGRAFIA EVEREST 2001 S.R.L. nu își asumă niciun angajament de actualizare.

În cazul în care pe site-ul everest.ro a fost publicat un material ce se află sub rezerva drepturilor de autor sau prin încălcarea legii, vă rugăm să ne informați și îl vom elimina imediat.

Informațiile prezentate pe everest.ro nu constituie un contract și nici o ofertă directă de servicii. Eventualele cereri de ofertă vor fi transmise direct către TIPOGRAFIA EVEREST 2001 S.R.L.

TIPOGRAFIA EVEREST 2001 S.R.L. nu își asumă nicio responsabilitate pentru viruși sau pentru orice daune ce pot afecta echipamentul IT (calculator, laptopuri, tablete, telefoane etc.) sau orice alte bunuri ce facilitează accesarea site-ului everest.ro ca urmare a accesării acestuia.

 

4. Legea aplicabilă

TIPOGRAFIA EVEREST 2001 S.R.L. controlează acest site de pe teritoriul României. Astfel, toate informațiile existente pe site-ul everest.ro sunt considerate a fi furnizate în România, urmând ca utilizatorii acestui site să se supună reglementărilor legale ale statului român.

 

5. Diverse

În situația în care o prevedere a prezentei Notificări legale va deveni sau va fi declarată nulă, inaplicabilă, nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi.

Prezenta Notificare Legală prezintă ACORDUL între Dumneavoastră și TIPOGRAFIA EVEREST 2001 S.R.L., operatorul site-ului everest.ro în ceea ce privește acceptarea termenilor și condițiilor.

În situația în care o persoană nu este de acord cu conținutul prezentei Notificări legale, este obligată să întrerupă utilizarea site-ul.